Get Adobe Flash player

Hangosító-berendezés ajándékba

image
 
Július utolsó napjaiban nagy értékű adományt kapott a kézdiszentléleki önkormányzat: Budapest XI. kerületének vezetősége teljes hangosító-berendezéssel, illetve fénytechnikával lepte meg a Perkő alatti testvértelepülést.

Az újbudai önkormányzat nyolc-nyolc hangfalat és LED lámpát, valamint a hozzá tartozó kábelköteget ajándékozott a kézdiszentlélekieknek. A 900 ezer forint értékű berendezést főként a Petőfi Sándor Művelődési Otthonban használják majd, de más alkalmi színhelyeken szervezett rendezvényeken is igénybe veszik. A kultúrotthon néhány éve ugyancsak a XI. kerület önkormányzatától kapott felszereléseket.

Csüdör Katalin, a Perkő alatti önkormányzat kultúrfelelőse érdeklődésünkre elmondta: az adomány korábban megérkezett Kézdiszentlélekre, mint a dr. Hoffmann Tamás újbudai polgármester kabinetfőnökéből, illetve a XI. kerület vezetésének további két munkatársából álló ajándékozó bizottság. Ők egyébként augusztus 1-jén a nyergestetői emlékparkban kopjafát állítottak az évforduló alkalmával, az emlékjelt Fábián Levente helybéli faragó készítette.